Αναζήτηση βιβλίων

Κούση Σπυριδούλα

koysi

Η Σπυριδούλα Κούση γεννήθηκε στη Γερμανία το 1969 και κατάγεται από την Πρέβεζα. Είναι παντρεμένη κι έχει έναν γιο.
Σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής από το 1998. Γνωρίζει αγγλικά και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της, την παιδαγωγική, τις νέες τεχνολογίες, την παροχή πρώτων βοηθειών, κ.ά.
Ασχολείται με παιδιά από το 1989 (παιδικοί σταθμοί/νηπιαγωγεία, κατασκηνώσεις, σύλλογοι γονέων-κηδεμόνων).
Από τα εφηβικά της χρόνια αγαπούσε το γράψιμο, αλλά ξεκίνησε τη συγγραφή παραμυθιών αργότερα, ωθούμενη από τον ερχομό του γιου της και, φυσικά, από τους μαθητές της και την εργασία της, αφού θεωρεί τα παραμύθια και τις ιστορίες σπουδαίο και αποτελεσματικό παιδαγωγικό μέσο με ευεργετικές επιδράσεις στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών μας.

 

facebook1emailblogger1

Online 275 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456