Αναζήτηση βιβλίων

Κατσανδρής Πάνος

katsandris

Ο Πάνος Κατσανδρής ασχολείται με τη γιόγκα από το 2008 και έκανε τα πρώτα του βήματα στη διδασκαλία της το 2011. Καθοδηγεί εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων από το 2013 και πιστεύει ότι η ουσιαστικότερη επαφή με τους μαθητές γίνεται στα εβδομαδιαία μαθήματα, στα οποία και έχει πάνω από 5000 ώρες διδασκαλίας.
Στην επαφή του με την πρακτική, έγινε από νωρίς αντιληπτό ότι ο δρόμος προς τα βαθύτερα οφέλη της, περνάει από την κατανόηση των τεχνικών λεπτομερειών των στάσεων. Το μοίρασμα αυτής της κατανόησης και η προσαρμογή της διδασκαλίας στα μέτρα του κάθε ασκούμενου (αλλά και δασκάλου) είναι για εκείνον προτεραιότητα.
Το 2012 ίδρυσε τα Evergreen Yoga Studios στην Αθήνα, όπου και διδάσκει έκτοτε.

 

 

facebook1emailblogger1

Online 189 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456