Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Δοξάκης Κομίτης

doxakisΟ Δοξάκης Κομήτης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία. Aπό το 1999 παρακολουθεί και ασχολείται με το γυναικείο  ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τον κόσμο, κυρίως σε κοινωνιολογικό και ιστορικό επίπεδο.  Έχει παρακολουθήσει τη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA B. Έχει σχολιάσει αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος σε τηλεοπτικές μεταδόσεις του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (2007). To 2009 τιμήθηκε από την ΕΠΣ Μακεδονίας για την προσφορά του στη διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Το βιβλίο του "Η Τίνα και η Ντίνα παίζουν ποδόσφαιρο" εκδόθηκε από τις εκδόσεις Οσελότος το 2011.

Aπό το 2004 διατηρεί την ιστοσελίδα www.womensoccer.gr 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 134 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456