Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Συνοδινός Μάκης

synodinos

Ο Μάκης Συνοδινός γεννήθηκε στην Πάτρα το 1947. Ζει στην Αθήνα.
Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Επίκαιρα, Νέα Εστία, Τραμ (Α΄ και Β΄ διαδρομές), Παραλλάξ, Βαπόρι (San Francisco USA), Οδός Πανός, Ωλήν, Ελλέβορος.
Το 1977 έλαβε μέρος στη Γ΄ Συνάντηση Νέων Δημιουργών του Πνευματικού και Καλλιτεχνικού Κέντρου «ΩΡΑ» του Ασαντούρ Μπαχαριάν.

Το 1980 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Τέσσερα Δείπνα στον καθρέφτη», από τις εκδόσεις Εξάντας, το 2000 το δεύτερο με τίτλο «Η περιττή του θεού», από τις εκδόσεις Πατάκη, ενώ το 2008 το τρίτο με τίτλο «Σκοτεινή Saga», επίσης από τις εκδόσεις Πατάκη. Το «Άνδρας θλιμμένος σε παραλία» είναι το τελευταίο του μυθιστόρημα.

 

 

 

facebook1emailblogger1

Online 133 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456