Κόνιαρης Νίκος

koniarisΓεννήθηκε στα βουνά. Ζει στα νησιά και στο κέντρο της Αθήνας. Ταξιδεύει στην Ανατολή. Προσπαθεί να εμβαθύνει και να κατανοήσει  την εμπειρία της εσωτερικής σιωπής. Ζει απλά, αφήνοντας χώρο στο απροσδόκητο. Δεν πιστεύει σε τίποτα. Πειραματίζεται με μικρές ομάδες και άτομα πάνω στο tai chi τη γιόγκα, την εσωτερική άσκηση, την αυτοανάλυση και το διαλογισμό. Ακροβατεί ανάμεσα στη δράση και τη μη-δράση, υποστηρίζοντας τη σιωπηλή καθημερινή επανάσταση της πνευματικότητας…  Το βιβλίο του "Εσωτερική Άσκηση, Δρόμοι και πρακτικές"  εκδόθηκε από τις εκδόσεις Οσελότος το 2010.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 1861 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108,  +30 6937047359 (&Viber)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456