Αναζήτηση βιβλίων

Λουδάρος Αβέρκιος

loydarosΟ Αβέρκιος Λουδάρος γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1969 στον Πειραιά, όπου κατοικεί, μετά από 15ετή «περιπλάνηση» στο κέντρο της Αθήνας. Στις σπουδές του δεν τα πήγε καθόλου καλά, καθώς εγκατέλειψε πολύ νωρίς το τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Ωστόσο, δεν εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία, από την οποία καταφέρνει να ψωμίζεται από το 1991, εργαζόμενος σε εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας, ενώ εσχάτως «ανακάλυψε» την τάση της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Το «Δολοφονώντας τις σκιές» αποτελεί το πρώτο του συγγραφικό έργο, που παραδίδεται στο αναγνωστικό κοινό.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 247 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456