Αναζήτηση βιβλίων

Μαργέτης Γιάννης

margetisΗ συλλογή διηγημάτων με τίτλο "Παράδοξη περιπέτεια" αποτελεί την πρώτη συγγραφική απόπειρα του Γιάννη Μαργέτη, ο οποίος νωρίτερα είχε δημοσιεύσει πάνω από 30 άρθρα στο περιοδικό Ρεσάλτο του Θύμιου Παπανικολάου. Ο Γιάννης ολοκλήρωσε τις σπουδές του, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ καθόλα τα σχολικά του χρόνια φοίτησε στα σχολεία της γενέτειρας του, στα Σπάτα της Αττικής. Σήμερα, εξακολουθεί να ζει, με τη γυναίκα του Μυρσίνη, στη γενέτειρα του.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 322 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456