Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Αποστολίδη Σοφία

 

apostolidi sofiaH Αποστολίδη Σοφία μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος ενιαίου λυκείου της τάξης του 2007 και μόλις το 2015 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα της Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του τομέα Γεωργικών Κατασκευών και Γεωργικής Μηχανολογίας.

Το πρώτο της βιβλίο έχει τον τίτλο "Ελσάντα" ωστόσο δεν εκδόθηκε ποτέ. Ωστόσο η συγγραφική της δραστηριότητα συνεχίζεται αδιαλήπτως μέχρι σήμερα. Το πρώτο βιβλίο της που εκδόθηκε είναι το "Μελίνα, η αρχή",  ενώ ακολούθησαν "Ο κόσμος των σκιών" και "Το πέπλο του σκότους"Το 2015 η τετραλογία ολοκληρώθηκε με το βιβλίο της "Σκοτεινές ψυχές" . Το βιβλίο της "Μελίνα η αρχή", έχει μεταφρασθεί στα Αγγλικά και πωλείται ως e-book αλλά και σε hard copy.

 

 blogger1 facebook1Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 274 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456