Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Παναγούλας Βαγγέλης

 

panagoulasΓεννήθηκα και γαλουχήθηκα στην πόλη του Βόλου, σε μια γραφική γειτονιά, κάτω από το βουνό των Κενταύρων και κοντά στο ποτάμι του Αναύρου. Ως σύγχρονος Ιάσων ταξίδεψα πολύ ακολουθώντας από νωρίς τις αναζητήσεις μου στα χαρτογραφημένα και αχαρτογράφητα μονοπάτια της γνώσης έχοντας ως Ιωλκό την πόλη της Αθήνας.
Αφορμή για τη συγγραφή και αυτού του βιβλίου, το δεύτερο κατά σειρά (προηγήθηκε το 2012 το «“Ashtar Sheran” μεταφυσικές ανώτερες επικοινωνίες») στάθηκε ένα ταξίδι στη Γερμανία, τη δεκαετία του ’80. Εκεί γνωρίστηκα με ένα κύκλο σπάνιων ανθρώπων με διαφορετικά επαγγέλματα και διαφορετικού μορφωτικού επιπέδου. Αυτή η πνευματική ομάδα έρευνας και εργασίας είναι υπεράνω δογμάτων, απορρίπτει κάθε πρόληψη και φανατισμό σε όλους τους τομείς και εργάζονται εθελοντικά, παράλληλα με το επάγγελμά τους. Το κύριο μέσο επικοινωνίας και συνεργασίας με τον πνευματικό κόσμο είναι ένα Διάμεσο. Θεωρώ ότι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στην αλήθεια είναι η επαφή με τον πνευματικό κόσμο με εξουσιοδοτημένους δασκάλους του Θεϊκού φωτός. Μετά από τρία χρόνια σχολαστικής, επίπονης προσπάθειας αλλά και ψυχικής δύναμης ολοκληρώθηκε το έργο «Η ΨΥΧΗ». Όλη η προσπάθειά μου επικεντρώθηκε στην εσωτερική ανάγκη να μείνει αυτό το βιβλίο ως παρακαταθήκη και συμβουλευτικό εργαλείο όλων αυτών των φωτεινών μυαλών και ψυχών που έχουν ιδιαίτερες πνευματικές ανησυχίες.
Ο καθένας ας μελετήσει αυτές τις διδασκαλίες και ας κρίνει κατά συνείδηση.

facebook1blogger1

Online 240 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456