Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Costanzo Δαλάτση Claudia

 

 

claudiaΗ Claudia Costanzo Δαλάτση γεννήθηκε στην Ουρουγουάη, όπου σπούδασε Λογοτεχνία και Επιστήμες Εκπαίδευσης. Εκεί  ήταν καθηγήτρια πανεπιστημίου στην Λατινοαμερικανική Λογοτεχνία, Θεωρία της Λογοτεχνίας, Σημειολογία και Ερμηνευτική, στην  έδρα της οποίας ήταν επικεφαλής. Ολοκλήρωσε τις διδακτορικές σπουδές της στην Σύγκριση Λογοτεχνίας στην Βραζιλία. Ήρθε στην Ελλάδα με μία υποτροφία του Υ.Κ.Υ. Από το 2008 είναι καθηγήτρια Λατινοαμερικανικής Λογοτεχνίας στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Έχει πραγματοποιήσει  (είτε σαν μέλος ομάδων, είτε προσωπικά)  ουσιαστικές έρευνες στο κλάδο της, των οποίων αποτελέσματα  έχουν δημοσιευθεί σε επαγγελματικά περιοδικά και σε ομιλίες που έχει δώσει σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Από το 2005 το κύριο θέμα της εργασίας της είναι η παρουσίαση του ελληνικού πολιτισμού στην λογοτεχνία της Βραζιλίας και της Ισπανικής Αμερικής.

Online 155 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456