Φίλιου Δέσποινα

 

 

filiou

Η Δέσποινα Φίλιου, είναι συγγραφέας παιδικού βιβλίου-παραμυθιού. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα. Σπούδασε Λογιστική και διαχείριση Η/Υ. Παρακολούθησε πρακτικό ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο για την διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στην παιδική ηλικία. Έλαβε μέρος με βιβλία της στην Διεθνή Έκθεση Φραγκφούρτης το 2013. Επίσης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Μάιος 2013 και Μάιος 2014. Παρουσιάσεις των παραμυθιών της έγιναν με πολύ μεγάλη επιτυχία, στο «Σπίτι των μικρών», στην «Πιτσιρικούπολη» στον παιδότοπο «Έλα..να παίξουμε».

Παραμύθια της που κυκλοφορούν…..

«Το φρουτοχωριό+cd»

«The fruitvillage» (Μετάφραση του βιβλίου "Το Φρουτοχωριό")

«Παραμυθοιστοριούλες dvd»

«O χρυσαφένιος και τα μαγικά του ταξίδια»

«Η μικρή μπουμπού και ο μοναχούλης»

«Το ζαβολιάρικο λαγουδάκι» (Περιλαμβάνεται στα παραμύθια του Οσελότου τόμος Ι)

«Ο μαστιχοδεντράκης» (Περιλαμβάνεται στο παραμύθια του Οσελότου τόμος ΙΙ)

«Θα σε κάνω βασίλισσα και μετά ..τι;» Ενα παραμύθι για μεγάλους.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 186 επισκέπτες και ένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456