Αναζήτηση βιβλίων

Ιακωβίδης Ιωαννης

iakovidisΟ Γιάννης Ιακωβίδηςγεννήθηκε στον Τριπόταμο Ημα­θίας. Από την πρώτη τάξη του γυμνασίου φοίτησε στο ιδιωτικό Γυμνάσιο και Λύκειο «Νέα Εκπαιδευτήρια» της Βέροιας έως και τη Β’ τάξη Λυκείου, όταν και σταμάτησε τη λειτουργία του το σχολείο. Κατόπιν εγγράφηκε στο 3ο Λύκειο Βέροιας από όπου και αποφοίτησε. Είναι πτυχιού­χος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακό στην Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση και Μεταπτυχιακή επιμόρφωση στη ανάπτυξη ικανοτήτων αποδοτικότερης διοίκησης και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για τον δημόσιο τομέα. Εργάστηκε ως αναπλη­ρωτής καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο αθλητικό γυμνά­σιο ΑμπελοκήπωνΘεσσαλονίκηςκαι ως αναπλη­ρωτής καθηγητής στο Γυμνάσιο Κολχικού της επαρχίας Λαγκαδά. Επίσης εργάστηκε ως ωρομίσθιος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. της Βέροιας. Με αίτησή του, που έγινε δεκτή, φοίτησε ως ακροατής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊ­κών και Πολιτικών Σπουδών στο οποίο και έχει έως τώρα παρακολουθήσει το μάθημα «Διεθνείς σχέσεις ΙΙ». Είναι μέλος της ΕΓΒΕ (Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλά­δος), της ΠΕΑ (Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Κα­θηγητών), του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, της Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ημαθίας.

Γνωρίζει άριστα τη Βουλγαρική γλώσσα, πολύ καλά την Αγγλική αρκετά καλά το Σκοπιανό ιδίωμα. Είναι παντρεμέ­νος με τη Μαρία Σιώπη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Μαριάνθη. Σήμερα, είναι Δημόσιος Υπάλληλος, Διοικητικού κλάδου, και ζει μόνιμα στη Βέροια.

Online 311 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456