Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Παπαγεωργίου Κατερίνα

 

 

papageorgiouΗ Κατερίνα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Όμορφα παιδικά χρόνια με πολλά ενδιαφέροντα, κατά περιόδους στον αθλητισμό και στα καλλιτεχνικά. Σπούδασε σχέδιο μόδας και εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση με θέμα το εμπόριο. Στη διάρκεια της προσωπικής της εξέλιξης ανακάλυψε τον πραγματικό σκοπό της ζωής της, που δεν είναι άλλος από την καθημερινή ευτυχία των ανθρώπων. Μέσα από εναλλακτικές θεραπείες και προσωπική εργασία δημιούργησε και σας παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Ασκήσεις Ευτυχίας».

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 257 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456