Κικριλής Μιχάλης

kikriliSΤέκνο γονέων με απόψεις εκ διαμέτρου αντίθετες, σε θέματα κοσμογονίας, φιλοσοφίας και θεολογίας, ο Μιχάλης Κικριλής, δηλώνει παιδί της αντίθεσης. Σπούδασε ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε το μεταπτυχιακό του στη Γνωστική (Νευρο)Ψυχολογία στο Erasmus University of Rotterdam. Εκτός από τη φιλοσοφία, μεγάλο πάθος του και η σκηνοθεσία, ως αποτέλεσμα του οποίου έχει κάνει την ταινία μικρού μήκους «Κλώνος», που διατίθεται στο κανάλι του «mkikri» στο youtube. Δηλώνει πως έχει «διψασμένο μάτι και πειναλέο νου», γι’ αυτό και ασχολείται μανιωδώς, με την παρατήρηση, τη φωτογραφία, την ενδοσκόπηση, την ανάγνωση και τη συγγραφή.

www.ourbassprings.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 203 επισκέπτες και ένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456