Αναζήτηση βιβλίων

Crime in Corfu

   

eglima stin kerkyra english

Irene Korakianiti

Fiction

Pages: 352
Dimention: 12 × 17

Published: 2015

ISBN 978-960-564-334-8

Submit an article

 shopping-cart_cosmobooks

In “Crime in Corfu” we get to know a fabulous detective and, step by step, follow his investigation. The story has a dead body, significant thefts, passionate sex, romance and good food…
A treasure hunt starts in Corfu, takes us to nearby Italy and on trips to hot Qatar and cold Moscow.
In January 2012 three important paintings, among them a Picasso, are stolen from the National Gallery of Athens, in Greece. For Police Chief, Giorgos Markopoulos, the finding of these paintings has become an obsession.
The unexpected murder of a young Swiss girl during an Easter Sunday party at a mansion on the island of Corfu, gives this intelligent police chief the long-awaited opportunity to start an investigation that will lead him into an illicit world of corruption and fraud in Greece and beyond.
“The bastard! He’s got the Miro!” shouted Markopoulos, hitting the desk with the flat of his hand so hard that the papers fell off and scattered all over the floor. Dimas was staggered. He had never seen the boss so angry.

eργαλεία Γλώσσας

       

eργαλεία γλώσσας

    Ευάγγελος Κελεσίδης,
Ιωάννα Μανάφη

Σελίδες: 64
e-book

Έτος έκδοσης: 2015

ISBN 978-960-564-300-3

Τιμή: Ελεύθερη τιμή

Γράψτε μία κριτική

 shopping-cart_ocelotosGR

Η ραγδαία ανάπτυξη των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) επηρεάζει πλέον κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας. Σε αυτό το πλαίσιο παρατηρείται μια γενικευμένη διείσδυση στην καθημερινή διδακτική πράξη αποτελώντας παράλληλα και έναν καθημερινό “πονοκέφαλο” για τον εκπαιδευτικό, όσον αφορά τα εργαλεία και το πλαίσιο που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

“Η eργαλειοθήκη του δασκάλου” είναι μια σειρά από τεύχη που προτείνουν ψηφιακά εργαλεία κατάλληλα να αξιοποιηθούν στη διδασκαλία των γνωστικών αντικειμένων του Δημοτικού σχολείου.

Η ιδέα ξεκίνησε από την ανάγκη να ταξινομηθούν τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στη δουλειά μας καθημερινά, με τρόπο ώστε να βοηθήσουν κάθε εκπαιδευτικό να υποστηρίξει τη διδασκαλία του.

Εργαλεία εξειδικευμένα για τη Γλώσσα, τα Μαθηματικά, την Ιστορία και τις Φυσικές Επιστήμες, αλλά και εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός γνωστικά αντικείμενα.

eργαλεία Ιστορίας

       
  03 ergaleia    Ευάγγελος Κελεσίδης,
Ιωάννα Μανάφη

e-book

Έτος έκδοσης: 2016

ISBN 978-960-564-328-7

Τιμή: Ελεύθερη τιμή

Γράψτε μία κριτική

 shopping-cart_ocelotosGR

Εργαλεία υπάρχουν πολλά, τα eργαλεία όμως τα κατάλληλα να αξιοποιηθούν στη διδασκαλία των ιστορίας με στόχο την υποστήριξη της διαδικασίας μάθησης και την καλλιέργεια δεξιοτήτων στους μαθητές, όπως η συνεργασία, η επικοινωνία, η κριτική σκέψη και η δημιουργικότητα, πρέπει να τα διαλέξουμε προσεκτικά!

Ένας μικρός «ταξιδιωτικός οδηγός» στη χώρα των eργαλείων Ιστορίας.

eργαλεία Μαθηματικών

       

02 ergaleia math

    Ευάγγελος Κελεσίδης,
Ιωάννα Μανάφη

e-book

Έτος έκδοσης: 2015

ISBN 978-960-564-309-6

Τιμή: Ελεύθερη τιμή

Γράψτε μία κριτική

 shopping-cart_ocelotosGR

 

Η ραγδαία ανάπτυξη των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) επηρεάζει πλέον κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας. Σε αυτό το πλαίσιο παρατηρείται μια γενικευμένη διείσδυση στην καθημερινή διδακτική πράξη αποτελώντας παράλληλα και έναν καθημερινό “πονοκέφαλο” για τον εκπαιδευτικό, όσον αφορά τα εργαλεία και το πλαίσιο που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. “Η eργαλειοθήκη του δασκάλου” είναι μια σειρά από τεύχη που προτείνουν ψηφιακά εργαλεία κατάλληλα να αξιοποιηθούν στη διδασκαλία των γνωστικών αντικειμένων του Δημοτικού σχολείου. Η ιδέα ξεκίνησε από την ανάγκη να ταξινομηθούν τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στη δουλειά μας καθημερινά, με τρόπο ώστε να βοηθήσουν κάθε εκπαιδευτικό να υποστηρίξει τη διδασκαλία του. Εργαλεία εξειδικευμένα για τη Γλώσσα, τα Μαθηματικά, την Ιστορία και τις Φυσικές Επιστήμες, αλλά και εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός γνωστικά αντικείμενα.

eργαλεία Φυσικών Επιστημών

       

04 ergaleia fysikes

    Ευάγγελος Κελεσίδης,
Ιωάννα Μανάφη

e-book

Έτος έκδοσης: 2016

ISBN 978-960-564-338-6

Τιμή: Ελεύθερη τιμή

Γράψτε μία κριτική

 shopping-cart_ocelotosGR

Εργαλεία υπάρχουν πολλά. Τα κατάλληλα όμως eργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών με στόχο την υποστήριξη της μαθησιακής διαδικασίας και την καλλιέργεια δεξιοτήτων στους μαθητές, όπως η συνεργασία, η επικοινωνία, η κριτική σκέψη και η δημιουργικότητα, πρέπει να τα διαλέξουμε προσεκτικά!

Ένας μικρός «ταξιδιωτικός οδηγός» στη χώρα των eργαλείων Φυσικών Επιστημών.

Online 315 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456