Αναζήτηση βιβλίων

Παπανικολάου Γιώργης (Ζτρέκος)

 

 

papanikolaou giorgis 2Ο Γιώργης Παπανικολάου (Γιώργης Ζτρέκος), που γεννήθηκε στο Αγρίνιο, σπούδασε οικονομικές και παιδαγωγικές επιστήμες, ενώ παράλληλα ασχολιόταν με το γράψιμο και τη ζωγραφική.
Έχει πραγματοποιήσει δυο ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, κι έχει δημοσιεύσει άρθρα και δοκίμια με ποικίλα κοινωνικά και φιλοσοφικά θέματα.
Στις αρχές του 2007 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΗ» από τις εκδόσεις Σ .Ι. Ζαχαρόπουλος, που είχε καλές κριτικές από εφημερίδες και αναγνώστες.
Το Νοέμβρη του 2011 κυκλοφόρησε από τις ίδιες εκδόσεις η φιλοσοφική πραγματεία «Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ», που, με ιδιαίτερα εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο τρόπο, δίνει απαντήσεις σε κάποια καίρια υπαρξιακά και κοινωνιολογικά ερωτήματα.
Τον Φεβρουάριο του 2014 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Οσελότος» η ποιητική του συλλογή με γενικό τίτλο «ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΕΣ», που περιλαμβάνει και κάποιες απεικονίσεις έργων του ίδιου του ζωγράφου και συγγραφέα.
Το μεταφυσικό μυθιστόρημα «Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οσελότος», είναι το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας με γενικό τίτλο «Η ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ», που θα συμπληρωθεί σε εύθετο χρόνο με το τρίτο βιβλίο «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ». Το πρώτο βιβλίο «Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» εκδόθηκε το 2015.
Έχουν δημοσιευτεί κι έχουν φιλοξενηθεί από το Διαδικτυακό περιοδικό «ΑΝΤΙΦΩΝΟ» για τις Επιστήμες, την Φιλοσοφία, τις Τέχνες και την Θεολογία, όπως και σε άλλους ιστότοπους, άρθρα και δοκίμια, όπως για παράδειγμα:
Απρίλιος 2011: «Συνείδηση και συστήματα εξουσίας».
Μάϊος 2012: «Οντολογική προσέγγιση των ορίων της Δαρβίνειας εξελικτικής θεωρίας».
Ιανουάριος 2013: «Ανθρωπική Αρχή και Κοσμολογία».
Σεπτέμβριος 2013: «Εργασία και Χρήμα»
Νοέμβριος2013: «Ο πυρήνας και τα όρια της Συνειδητότητας».
Μάρτιος 2014: «Κοινωνική αλληλεγγύη και αλτρουισμός».

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.facebook1

Online 307 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456