Αναζήτηση βιβλίων

Σταυροπούλου Κλεοπάτρα

 

 

stavropoulouΗ Κλεοπάτρα Σταυροπούλου  γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.  Σπούδασε Οικονομικά και παιδαγωγικά και συνέχισε με μεταπτυχιακό στη Θεολογία. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Διήγημά της  έχει συμπεριληφθεί στον συλλογικό τόμο 20+1 ιστορίες, Εκδόσεις Καστανιώτη 1997 και το μυθιστόρημά της «Η ζωή μοιάζει με ό,τι αγαπάς και φοβάσαι», έχει αποσπάσει έπαινο το 2001 σε λογοτεχνικό  διαγωνισμό  που είχε προκηρύξει ο Φ. Σ. Παρνασσού.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 251 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456