Αναζήτηση βιβλίων

nikos vrettos

Ο Νίκος Βρεττός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Τα τελευταία 37 χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερα προβληματισμένος από την κοινωνική μεταβολή, που τα τελευταία χρόνια τείνει να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, αλλά και από το αιώνιο πρόβλημα της σχέσης μας με την έννοια και την αντίληψη του Χρόνου, αποτυπώνει τις ανησυχίες και τις σκέψεις του, στο πρώτο του αυτό λογοτεχνικό πόνημα. Ακριβώς έναν χρόνο πριν, δημοσιεύτηκε στο IOSR Journal of Mathematics το άρθρο του με τίτλο «Angle Trisection by Straightedge and Compass Only». Η φωτογραφία στο εξώφυλλο του βιβλίου είναι από το ζωγραφικό του έργο «έκαστος εφ’ ώ ετάχθη» - συμμετοχή του στην έκθεση «Παράλληλοι δρόμοι» του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 272 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456