Αναζήτηση βιβλίων

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Ένα βιβλίο που βοηθά στην πράξη οποιονδήποτε επιλέγει την αισθητική χειρουργική για να βελτιώσει κάτι που τον ενοχλεί στην εμφάνιση του σώματός του. Συγκεντρώνει πάρα πολλά στοιχεία σε λίγες σελίδες –που αποτελεί και το δυνατό του σημείο- και τα παρουσιάζει με κατανοητό, εμπεριστατωμένο και εύστοχο τρόπο. Μέσα από μια όμορφη γραφή, εμπλουτισμένη με πολλά παραδείγματα, προσφέρει τους τρόπους για την αποτελεσματική διαχείριση όλων των καταστάσεων που σχετίζονται με την πραγματοποίηση μιας αισθητικής επέμβασης. Ο πρωτότυπος και μοντέρνος τρόπος δόμησης του βιβλίου ταιριάζει απόλυτα με το σύγχρονο και ενδιαφέρον θέμα που διαπραγματεύεται. Συγχαρητήρια για το εντυπωσιακό, συμβολικό και ιδιαίτερα καλαίσθητο εξώφυλλο.

Online 606 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456