Αναζήτηση βιβλίων

Η Φούλα η χιονονιφούλα αποφασίζει να ταξιδέψει

       

i foula xiononifula

   

Κάτια Ανδριανάκου, Σοφία Κάσσαρη

Σελίδες: 34
Διάσταση: 22 × 24

Έτος έκδοσης: 2016

ISBN 978-960-564-445-1

Τιμή: 8 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

Η Φούλα είναι μια ντροπαλή χιονονιφάδα, που αποφασίζει να ξεπεράσει τους φόβους της και να ταξιδέψει στον κόσμο. Μέσα από περιπέτειες, γνωρίζει νέους πολιτισμούς, ανθρώπους διαφορετικούς, μέρη που δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο κύκλος του νερού, που βιώνει τελικά η χιονονιφάδα, δεν είναι παρά μια αλληγορία για τον κύκλο της ζωής...

Δύο τρεις σκέψεις…

Το παραμύθι αυτό που κρατάς στα χέρια σου γράφτηκε μια ζεστή μέρα του Σεπτέμβρη (!) μετά από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε μια σχολική, και όχι μόνο, χριστουγεννιάτικη παράσταση. Θέλαμε να πούμε μια ιστορία που θα μιλά για το ταξίδι, τις δυσκολίες του, αλλά και τη χαρά να γνωρίζεις νέους τόπους και καινούριους φίλους. Ένα παραμύθι που θα μπορούσε τελικά να γίνει μια παράσταση γεμάτη θέατρο, χορό, κίνηση και μουσική!
Τα παιδιά, περνώντας από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό και από εκεί στην εφηβεία βιώνουν συνεχώς, όπως και η μικρή μας χιονονιφάδα, το πέρασμα σε κάτι καινούριο. Ένα ταξίδι που ενθουσιάζει, αλλά ταυτόχρονα φοβίζει και αγχώνει. Μέσα από τα παραμύθια μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μια γεύση αυτής της νέας δοκιμασίας, αυτού του περάσματος στο άγνωστο.

Online 418 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456