Αναζήτηση βιβλίων

Εκδώστε τα παραμύθια σας

paidiko texni papaki

Μπορείτε να εκδώσετε τα παραμύθια που έχετε γράψει για τα παιδιά σας, τους μαθητές σας, τα παιδιά των φίλων σας. 

Είναι εύκολο και το κόστος είναι κάτι που μπορείτε ν'  αντέξετε.

Τα παραμύθια είναι σε έκδοση απλή αλλά και πολυτελή, εικονογραφημένα ή ασπρόμαυρα, σε μεγάλο μέγεθος ή πολύ μικρό, με σκληρό εξώφυλλο ή με μαλακό...

Με λίγα λόγια το κάθε παραμύθι μπορεί να αποκτήσει τη δική του ...προσωπικότητα. Στον Οσελότο θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε ώστε να αποφασίσετε για το πως θα εκδώσετε το βιβλίο σας.

Γενικές πληροφορίες για την έκδοση του βιβλίου σας μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Επίσης, αν το παραμύθι σας είναι μικρό, θα μπορούσατε να σκεφθείτε την ένταξή του στην ετήσια συλλογή που εκδίδεται από τον Οσελότο.

  • Εικονογράφηση: έχουμε συνεργάτες εικονογράφους, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη δική σας εικονογράφηση εφόσον είναι καλή
  • Επιμέλεια:  τα παιδικά βιβλία χρειάζονται ιδιαίτερη επιμέλεια, όσο αφορά στα κείμενά τους –παρόλο που συνήθως είναι μικρά– καθώς απευθυνόμαστε σε παιδάκια που θα πρέπει ό,τι διαβάζουν να είναι απόλυτα σωστό ως προς την ορθογραφία, τη σύνταξη κ.λπ.
  • Εξώφυλλο:  τα εξώφυλα των παιδικών βιβλίων είναι κάτι για το οποίο συνήθως κουβεντιάζουμε πολύ με την/τον συγγραφέα και την εικονογράφο, προτού καταλήξουμε, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή των παιδιών αλλά και των γονιών για να προτιμήσουν το βιβλίο.
  • Προώθηση: προσπαθούμε να στηρίξουμε τους συγγραφείς μας, κατ'  αρχήν αναλαμβάνοντας τη διανομή του βιβλίου στα βιβλιοπωλεία, e-shops κ.λπ. αλλά και στη διάρκεια του χρόνου, μέσα από παρουσιάσεις, με δελτία τύπου, εκθέσεις βιβλίων κ.λπ.

 Νιώστε τη χαρά της έκδοσης, και δείτε το βιβλίο σας στα χέρια των παιδιών.

Online 451 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456