Αναζήτηση βιβλίων

Αντίο στο μεταίχμιο

antio sto metaixmio

Νέαρχος Κουρσάρος

Σελίδες: 116
Διάσταση: 14 × 21

Έτος έκδοσης: 2017

ISBN 978-960-564-549-6

Τιμή: 10 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

Η έμφυτη περιέργεια συνιστά ίσως το πιο αμφίσημο χαρακτηριστικό της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας. Περιέργεια να γευτείς, να νιώσεις, να… ζήσεις. Η απορία λύνεται με την ερώτηση κι ο φόβος για το άγνωστο παύει με τη δοκιμή και την εξερεύνηση. Λεπτές οι ισορροπίες ανάμεσα στη διαύγεια και τον παραλογισμό. Όταν μεταβαίνεις στην αντίπερα όχθη, είσαι σίγουρα ένας άλλος. Ξεριζώνεται το μέσα σου, κλείνεσαι κι απελευθερώνεσαι συγχρόνως. Δέκα ψυχές, λοιπόν, από διαφορετικές χρονικές περιόδους και απ’ όλο το φάσμα της κοινωνικής διαστρωμάτωσης πρωταγωνιστούν σε καταστάσεις εκ πρώτης όψεως ανοίκειες αλλά καθόλα καθημερινές. Πρόκειται για έναν παράλληλο κόσμο, όπου κυρίαρχα συναισθήματα είναι μόνο ο πόνος, το θυμικό και η κάθαρση. Στο μεταίχμιο, επομένως, ανάμεσα στην αστάθεια και την ευταξία οι ήρωες αναγκάζονται να υπερβούν τα όριά τους, αποχαιρετώντας συνάμα ένα κομμάτι της ψυχής τους ίσως, μάλιστα, και το πολυτιμότερο.

Online 898 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456