Αναζήτηση βιβλίων

Πάντα Αργά

panta arga

Ήρα Παπαποστόλου

Σελίδες: 114
Διάσταση: 14 × 21

Έτος έκδοσης: 2018

ISBN 978-960-564-630-1

Τιμή: 10 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

Το βιβλίο Πάντα Αργά περιλαμβάνει εικοσιένα ποιήματα και τρία διηγήματα εκ των οποίων το ένα έχει βραβευτεί από την εφημερίδα το Βήμα στο διαγωνισμό με θέμα «Ένα Διήγημα για την Κρίση». Οι τρεις βασικές ηρωίδες ανήκουν στη γενιά των μνημονίων και παλεύουν τόσο με τα όνειρά τους όσο και με την πραγματικότητα, «πάντα αργά», αφού ο πραγματικός χρόνος είναι μάλλον μόνο αυτός που τους υπαγορεύει το συναίσθημά τους. Οι σκέψεις νέων ανθρώπων που ασχολούνται με την τέχνη, οι ρυθμοί ζωής τους, ο έρωτας, η δουλειά και οι σχέσεις που αναπτύσσουν μπαίνουν σε έναν λόγο γρήγορο, άμεσο, απλό, έναν λόγο ουσίας που χαρακτηρίζεται από ευαισθησία αλλά και σκληρότητα. Ο ζωγράφος Γιάννης Τσαρούχης στα Γνωμικά του έλεγε «Ποτέ δεν είναι νωρίς». Η νέα συγγραφέας Ήρα Παπαποστόλου μοιάζει να συμφωνεί και μεταφέρει στον αναγνώστη την δική της εμπειρία με αφορμή αυτήν την σκέψη.

Online 730 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456