Αναζήτηση βιβλίων

Η ανεπιθύμητη του πύργου

i anepithymiti

Νίκος Μουλινός

Σελίδες: 284
Διάσταση: 14 × 21

Έτος έκδοσης: 2018

ISBN 978-960-564-644-8

Τιμή: 15 €

Γράψτε μία κριτική

shopping-cart_ocelotosGR

Ο νεαρός Νικηφόρος Τριανταφυλλονικίδης αρνείται να αποδεχτεί την υποδούλωση του χωριού του, του Στοιχειωμένου, υποκύπτοντας στην εξουσία των κόντηδων του Πύργου. Με όπλο του το όραμα για μια ζωή ελεύθερη, αποφασίζει να εναντιωθεί στα ύπουλα σχέδιά τους, που σκοπό έχουν την υποταγή του λαού για την εκπλήρωση των προσωπικών τους φιλοδοξιών εις βάρος του συνόλου. Στον αγώνα του αυτό αρωγός στέκεται η παρεξηγημένη από πολλούς σιόρα Τρισεύγενη –η «μάγισσα», όπως την αποκαλούν–, η οποία με τη γνώση και τη σοφία της τον εμπνέει και τον παροτρύνει να επαναφέρει την ειρήνη και την ελευθερία στον τόπο τους, παρά την ευγενική της καταγωγή.

Μια ιστορία για την αφύπνιση των ανθρώπων, ώστε να δημιουργήσουν μια δίκαιη κοινωνία που να διέπεται από αρχές και ιδανικά τα οποία θα της επιτρέπουν να εξελίσσεται πνευματικά και να ορίζει αυτόβουλα την πορεία της, χωρίς «μεσολαβητές» και τις ψεύτικες υποσχέσεις τους για πρόοδο και ανάπτυξη, που τελικά την κρατούν δέσμια και στάσιμη, καθιστώντας την υποχείριό τους.

Online 342 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456