Συγκέντρωση ύλης για το 6ο τεύχος του Μύρτιλου

myrtilo_orange_smallΗ συγκέντρωση ύλης για το 6ο τεύχος του ΜΥΡΤΙΛΟΥ θα ολοκληρωθεί στις 12/10/2014. Όσα κείμενα αποσταλούν μετά την ημερομηνία αυτή θα αξιολογηθούν για συμμετοχή σε επόμενο τεύχος του περιοδικού.  Περιμένουμε σχόλια και κείμενά σας, πεζά ή ποιήματα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ξεφυλλίσετε το 5ο τεύχος πατώντας εδώ.

Το 6ο τεύχος θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε 4.000 αντίτυπα που θα διανεμηθούν δωρεάν σε συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία μεγάλων πόλεων.

Το κόστος συμμετοχής για τους συγγραφείς είναι 30 ευρώ ανά σελίδαΓια κάθε σελίδα συμμετοχής οι συγγραφείς θα λαμβάνουν 12 αντίτυπατου τεύχους. Όσοι συμμετέχουν με περισσότερες από δύο σελίδες θα έχουν έκπτωση 15%.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: Kόστος διαφημιστικής καταχώρισης βιβλίου: ολοσέλιδη 80 ευρώ, μισή σελίδα 40 ευρώ. (Όλες οι διαφημιστικές καταχωρίσεις συγκεντρώνονται στις τελευταίες σελίδες του περιοδικού).

Για πληροφορίες άλλων καταχωρίσεων (αφτιά, οπισθόφυλλο), ή αν είστε εκδότης ή βιβλιοπώλης, επικοινωνήστε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και στα τηλέφωνα των εκδόσεων Οσελότος: 2106431108 και 2106431137

Online 1283 επισκέπτες και ένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

xorevontas_me_tis_melisses.jpg