Αναζήτηση βιβλίων

Ο Χταποδούλης και το πάρτι του καλοκαιριού

   

o xtapodoulis

Αντωνία Θεοχαρίδου

Θέατρο

Σελίδες: 28
Διάσταση: 17 × 24
Έτος έκδοσης: 2016

ISBN 978-960-564-318-8

Τιμή: 4,99 €

shopping-cart_cosmobooks

Γράψτε μία κριτική

«Ο Χταποδούλης και το πάρτι του καλοκαιριού» είναι ένα κείμενο με χιούμορ και τρυφερότητα πάνω στο επίμονο και βασανιστικό «Τα θέλω όλα δικά μου» των παιδιών. Σαν παραμύθι ή θεατρικό σας προκαλεί να γνωρίσετε τον Χταποδούλη και να συμμετάσχετε στις περιπέτειές του στο βυθό της θάλασσας παρέα με τους μοναδικούς φίλους του, τα ψάρια.

Το ebook συνοδεύεται και με ηχητικό αρχείο για την ηλεκτρονική του αποστολή παρακαλούμε επικοινωνήστε στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 259 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456