Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Η εξαφάνιση του αρχιτέκτονα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ανδρέας Λυκερίδης

30/08/2014 (κριτική στο ηλ. βιβλιοπωλείο της Πρωτοπορίας)

Το κόκκινο χρώμα, οι σκιές και οι καθρέφτες πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία για το παρελθόν, που χάνεται μέσα σε έναν κήπο με δέντρα λαγουδάκια, μια στιγματισμένη πολυκατοικία και στον ήχο από σπασμένες γλάστρες κάτω από τις βαριές ρόδες της μπουλντόζας στον κβαντισμένο χρόνο που γκρεμίζεται και αναδομείται με δικούς του ανεξάρτητους ρυθμούς. Οι στιγμές που ζεις είναι οι στιγμές που συναντάς τον χρόνο. Τότε που το δικό σου τώρα ταυτίζεται με το τώρα του κόσμου. Και τότε ξυπνούν οι αναμνήσεις και όσα έστειλες να ξεχαστούν στα βαθειά νερά του ωκεανού. Το διπλό είδωλο της 3-D ταινίας συντεριάζεται, γίνεται καθαρό και απειλητικό. Ένα βιβλίο, μια ιστορία για τα άδυτα του νου και της ψυχής. Αν δε φοβάστε τα δικά σας στεγανά διαβάστε το.

 

Online 113 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

to_yfasmataki.jpg