Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

"ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ : ΤΑ TIPS ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ"

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

   Πρόκειται για ένα βιβλίο – οδηγό, ευσύνοπτο και πρακτικό, που απευθύνεται τόσο στους ειδικούς του χώρου της αισθητικής χειρουργικής όσο και σε όποιον επιλέγει να υποβληθεί στη διαδικασία μιας αισθητικής επέμβασης. Με τρόπο επιστημονικά ολοκληρωμένο, αλλά παράλληλα απλό και κατανοητό, η συγγραφέας παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο την αναγκαία και ορθή πληροφόρηση για ζητήματα που σχετίζονται με το «πριν» και το «μετά» μιας αισθητικής επέμβασης, με στόχο να τον εφοδιάσει με γνώση ικανή να απομακρύνει τους φόβους και τις ανασφάλειές του. Ο βιωματικός χαρακτήρας του κειμένου, καθώς περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από μαρτυρίες ατόμων που έχουν αντιμετωπίσει την εμπειρία μιας τέτοιας επέμβασης, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου έργου είναι ότι τα όσα πραγματεύεται θα μπορούσαν να αναφέρονται – πέρα από την πλαστική ιατρική – και σε προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις γενικής ιατρικής. Η γλώσσα, σαφής και ακριβής, διευκολύνει την προσέγγιση και του πλέον αμύητου αναγνώστη.    

 

Ελένη Γεωργίου

Φιλόλογος

 

Online 353 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

i-klemmeni-zoi.jpg