Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Η ψυχή

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Τύπος Κηφισιάς, Βιβλιοπαρουσίαση  2.10.2015

Τα δύο βιβλία του Βαγγέλη Παναγούλα παρουσιάζονται πρώτη φορά στην Κηφισιά. Η αποδοχή του πρώτου του βιβλίου "Ashtar Sheran"  έφερε και το δεύτερο με τίτλο "Η Ψυχή" (εκδ. Οσελότος) για αναζητητές της αλήθειας, υπαγορευμένα από συμαντικούς και πνευματικούς δασκάλους. "Η Ψυχή", με 280 σελίδες, είναι άλλο ένα μεταφυσικό βιβλίο που πραγματεύεται, βασικά, το τι είναι η ψυχή, γιατί πρέπει να την προστατεύουμε και πώς κ.ά. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθουμε πως μπορούμε να προστατεύσουμε την ψυχή μας και την ύπαρξή μας. Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από μία ανώτερη επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο, καθότι άρρηκτοι δεσμοί ενώνουν τον ορατό μας κόσμο με τον αόρατο. Σκοπός του συγγραφέα δεν είναι να θιξει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός. Μόνο η αλήθεια τον ενδιαφέρει. Όποιος γνωρίζει την αλήθεια, η αλήθεια τον ελευθερώνει. Ο άνθρωπος είναι ο επίγειος θνητός θεός, ενώ ο ουράνιος Θεός αθάνατος Άνθρωπος.

 

στο Καρφί του Σαββατοκύριακου, 10.10.2015 (στήλη Ξεκάρφωμα)

"Η ψυχή" κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Οσελότος το βιβλίο του Βαγγέλη Παναγούλα "Η ψυχή". Αφορμή για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου, σύμφωνα με τον συγγραφέα, στάθηκε ένα ταξίδι στη Γερμανία, τη δεκαετία του '80.  Εκεί γνωρίστηκε με έναν κύκλο σπάνιων ανθρώπων με διαφορετικά επαγγέλματα και διαφορετικού μορφωντικού επιπέδου. Αυτή η πνευματική ομάδα έρευνας και εργασίας είναι υπεράνω δογμάτων, απορρίπτει κάθε πρόληψη και φανατισμό σε όλους τους τομείς. Το κύριο μέσο επικοινωνίας και συνεργασίας με τον πνευματικό κόσμο είναι ένα Διάμεσο. Όλη η προσπάθεια του σγγραφέα εικεντρώθηκε στην εσωτερική ανάγκη να μείνει αυτό το βιβλίο παρακαταθήκη και συμβουλευτικό εργαλείο όλων αυτών των φωτεινών μυαλών και ψυχών που έχουν ιδιαίτερες πνευματικές ανησυχίες.

Online 398 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

meres poy efygan.jpg