Ο ολοκληρωμένος άνθρωπος, το μέγιστο θαύμα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Σοφία Αγραπίδη, συγγραφέας
  • Σ' αυτό το βιβλίο που μόνο στην κατηγορία της φιλοσοφίας θα μπορούσα να το κατατάξω, συνάντησα προβληματισμούς και έννοιες, ιδέες και βαρυσήμαντες αλήθειες για τον ΆΝΘΡΩΠΟ.  Ως αναγνώστης τολμώ να δηλώσω πως εκτός των δικών μου σκέψεων, ανακάλυψα κι άλλες που με εισήγαγαν σ' ένα άλλο βαθύτερο σκεπτικό, το οποίο με βοήθησε να λύσω τις απορίες μου...ως άνθρωπος!!Διατυπωμένο με απλές λέξεις και εκφράσεις, όμορφα συνδεδεμένες μεταξύ τους, ο κ. Μπης μας οδηγεί στην έννοια του μέγιστου θαύματος.Πιστεύω ότι η ελληνική βιβλιογραφία εμπλουτίστηκε μ' αυτό το σύγχρονο φιλοσοφικό έργο,με ρίζες αιώνων αφού ο άνθρωπος αιώνες μετρά από την ύπαρξή του στη γη. Η κάθε σελίδα κρύβει θησαυρούς και αυτοί οι θησαυροί εύχομαι να ταξιδέψουν σε όλους μας!Συγχαρητήρια στον συγγραφέα. Περιμένουμε κι άλλους συλλογισμούς ή συμπεράσματά του , μέσα από τη βαθιά σκέψη και την πνευματική του καλλιέργεια.

Online 374 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108,  +30 6937047359 (&Viber)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

oi-klironomoi-tou-kyrioy-tzon.jpg