Ο παράδεισος των ζώων

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 
 
Παπαζαχαρίας Γεώργιος
  • Η παρούσα επιστολή αφορά ένα παιδικό βιβλίο του εκδοτικού οίκου σας που πρόσφατα αγόρασα, με τίτλο «Ο Παράδεισος των Ζώων». Αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα του βιβλίου, κα Στεφανία Μπόμπη, για το εξαίρετο αυτό βιβλίο. Πρόκειται για ένα βιβλίο που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στην ανάγνωση όχι μόνο από μικρούς αλλά και από μεγάλους, ενώ και η εικονογράφησή του είναι εξαιρετική. Ως πατέρας εξάχρονου αγοριού, αναζητώ βιβλία τα οποία θα προσφέρουν στο γιο μου όχι μόνο κάποιες ώρες διασκέδασης αλλά και τροφή για σκέψη, και πιστεύω πως το συγκεκριμένο βιβλίο ικανοποιεί ιδανικά τις παραπάνω συνθήκες. Ο «Παράδεισος των Ζώων» μας μιλάει για αξίες όπως η φιλία, η αγάπη, η ενότητα και η καλοσύνη που δυστυχώς στη σύγχρονη κοινωνία μας δεν αναφέρονται και τόσο συχνά. Σε μία τέτοια κοινωνία, λοιπόν, όπου οι ηθικές αξίες περνούν κρίση και τα περισσότερα παιδικά διηγήματα αλλά και παιδικές ταινίες στερούνται νοήματος και βαθύτερων αξιών, βιβλία όπως ο «Παράδεισος των Ζώων» ξεχωρίζουν και βοηθούν στην σωστότερη ανατροφή των παιδιών μας.

Χρύσα Κωνσταντινίδου, νηπιαγωγός.
  • Ο λόγος για τον οποίο σας στέλνω αυτό το mail είναι γιατί νιώθω την ανάγκη να εκφράσω το θαυμασμό τόσο το δικό μου, όσο και της οκτάχρονης κόρης μου για το βιβλίο της Μπόμπη Στεφανίας με τίτλο “Ο Παράδεισος των ζώων”! Επειδή τα παιδιά είναι πολύ αυστηροί κριτές, θα ήθελα να ξεκινήσω με την εντυπωσιακή αντίδραση της κόρης μου μόλις ολοκλήρωσε την ανάγνωση του συγκεκριμένου βιβλίου. Στην ερώτησή μου αν της άρεσε, μου απάντησε ότι όχι μόνο της άρεσε αλλά το βρήκε “τέλειο"!!!! Μου ανέφερε ότι γέλασε πάρα πολύ και άρχισε να μου μιλάει για την…. Κάτσυ! Εγώ απ΄την πλευρά μου ως εκπαιδευτικός πιστεύω ότι, πέρα από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, το συγκεκριμένο παραμύθι μας βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να βρούμε την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα που βρίσκονται στην καθημερινότητά μας! Δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα! Λίγη καλή διάθεση, πολύ καλοσύνη κι ευγένεια στην ψυχή μας θα κάνουν τον κόσμο μας τόσο όμορφο όσο είναι και ο κόσμος στον “Παράδεισο των ζώων”! Συγχαρητήρια στη συγγραφέα!!! Την ευχαριστούμε γι’ αυτό το υπέροχο ανάγνωσμα που μας βοηθάει να δούμε πόσο όμορφη μπορεί να γίνει η ζωή μας…... έτσι απλά!!!!

Online 262 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108,  +30 6937047359 (&Viber)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

an-exeis-tetoies-files.jpg