Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Ταξίδι στην ομίχλη

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

(Απόσπασμα από την ομιλία της Τασίας Κανελλοπούλου στην παρουσίαση της Σπάρτης 12/12/2010)

"Κατ' αρχήν θεωρώ πολύ σπουδαία υπόθεση για τον καθένα μας, την απόφαση και την αντοχή να δημοσιοποιήσει σκέψεις και απόψεις, ιστορίες και βιώματα, θέσεις και αξιολογήσεις, οι οποίες αποκαλύπτουν πέρα από την συγγραφική ικανότητα κι έναν άνθρωπο που πιθανόν να ήταν μέχρι τότε καλά κρυμμένος στο βάθος του μυαλού και της ψυχής, άγνωστος, αν και νομίζαμε ότι τον ξέραμε, με φορτία και εντάσεις που δεν μας έδειξε μέχρι σήμερα…"

(Απόσπασμα από την ομιλία της Νίτσας Νικολέττου στην παρουσίαση της Αθήνας στο Μαύρο Γάτο στις 4/12/2010)

«Η συγγραφέας επιδιώκει να μας δείξει τη γυναικεία φύση σ’ όλη της την πολυπλοκότητα και οι αναδρομές που κάνει στο παρελθόν, δεν γίνονται απλώς για να συμπληρώσουν τις γνώσεις μας για την ηρωίδα της, αλλά κυρίως για να μεταβληθούν σε κινητήριες δυνάμεις που θα την ωθήσουν στο δρόμο της μεγάλης φυγής.»

(Απόσπασμα από την δημοσίευση της Νατάσας Γκουτζικίδου στο μπλοκ της http://natasagoutzikidou.blogspot.com/2011/02/blog-post.html)

«Με γλώσσα άμεση και κατανοητή, δίχως να κουράζει, η συγγραφέας περνά τα μηνύματά της. Εξαιρετικές οι διατυπώσεις των προβληματισμών και των σκέψεων της ηρωίδας, όμορφες οι περιγραφές του ταξιδιού που καιρό ονειρεύεται να κάνει η Τάνια και επιτέλους πραγματοποιεί! Θαρρείς και βρίσκεσαι μαζί της!»

Online 554 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

o_pyrgos.jpg