Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Μπόραθ, το μυστικό όπλο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Η Τριλογία είναι μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, με έναν εξ ολοκλήρου δικό της κόσμο, δικές της γλώσσες και δικό της πολιτισμό. Έμφαση δίνεται στους χαρακτήρες και τη δράση των ηρώων, οι οποίοι σκιαγραφούνται σε τρεις διαστάσεις (παρελθόν, παρόν, μέλλον), καθώς και στην πυκνή πλοκή του Έργου, σαν σύνολο. Οι άνθρωποι, τα ήθη, οι συνήθειες, τα συναισθήματα, αποτυπώνονται με έναν γνώριμο σε εμάς τρόπο, παρόλα αυτά όλος ο καμβάς αποτελεί μέρος ενός κόσμου τόσο ιδιαίτερου και ξεχωριστού, που αμέσως κερδίζει τις εντυπώσεις. Επιστρατεύονται ακόμη ιδιότυπα μετρικά συστήματα, όροι, διάλεκτοι και γλώσσες αυθεντικές, μοναδικές, για να ζωντανέψει ο κόσμος αυτός. Η γλαφυρή και γρήγορη γραφή, χωρίς περιστροφές και ‘ευγένειες’, ακολουθεί σαν μια φανερή κάμερα τη ζωή και τη δράση, την πραγματικότητα και την ενδόμυχη σκέψη, δίνοντας με άμεσο τρόπο στο αναγνώστη όλες τις απαραίτητες εικόνες ενός τόσο μακρυνού όσο και κοντινού κόσμου.

Γιώργος Γεωργίου

Online 114 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

i_klironomi_tou_mida.jpg