Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Τι κάνει το βιβλίο Ενόρασις ιδιαίτερο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Πολλοί ψυχολόγοι που το διάβασαν το προτείνουν στους θεραπευόμενους τους και τους αγαπημένους τους, γιατί όπως εξηγούν, είναι απλά γραμμένο, κατανοητό με απλούς όρους και έννοιες και φέρνει το καθένα σε επαφή με τον εαυτό του χωρίς να τρομάζει. Συνδυάζει το υλικό με το πνευματικό με απλότητα και σαφήνεια αλλά και μέσα από τις ποιότητες της αγάπης και της αποδοχής. Αποτελεί ένα σύμμαχο στην διαδικασία της αφύπνισης και αναγνώρισης του ίδιου του εαυτού. Είναι εκείνος ο πιστός σύντροφος που έρχεται να σου πει ότι όλα είναι καλά και ευλογημένα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να φοβάσαι για τίποτα. Όλα συμβαίνουν όπως χρειάζεται και διευρύνει το νου και την συνείδηση σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς και άλλες οπτικές των γεγονότων της καθημερινότητας σου.

Στοχεύει να ανοίξει την καρδιά και το νου σου έτσι ώστε να αναγνωρίσεις το μεγαλείο της ύπαρξης σου και να μπορέσεις σιγά σιγά να χαρτογραφήσεις το ταξίδι σου εδώ στη Γη.

Το βιβλίο έχει πολλά επίπεδα ανάγνωσης και κατανόησης. Ο καθένας που το διαβάζει θα καταλάβει αυτό χρειάζεται στη διαδικασία εξέλιξης που βρίσκεται. Ο καθένας θα πάρει αυτό που χρειάζεται και θα νιώσει αγαπημένος και ευλογημένος, ακριβώς στην φάση που βρίσκεται. Και έτσι σιγά σιγά συμβαίνει η μεταμόρφωση.

Ευχαριστώ όλους όσους το αγκάλιασαν και μετέφεραν τα σχόλια τους που επιβεβαιώνουν το σκοπό και την αποστολή του.

Με απέραντη ευγνωμοσύνη,
Χρύσα 

Online 568 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

ieri_symaxia.jpg