Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Ενόρασις

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Το «ΕΝΟΡΑΣΙΣ» είναι ένα εισιτήριο για το μέλλον μας. Είναι η υπενθύμιση ότι όλα μπορούν να είναι και διαφορετικά. Ότι όλα είναι όπως χρειάζεται να είναι, ακόμα και όταν φαίνονται αλλιώς. Αφορά τους Πολίτες του Κόσμου, τους Συνεργάτες, τους Συντρόφους, τους Γονείς, τους Εκπαιδευτικούς, τους Νέους. Αφορά τον Εαυτό μας, τις Ορθές Σχέσεις και την ομορφιά τους. Είναι το μήνυμα της Σημερινής Εποχής που θα μας πάει πιο γρήγορα και με συνείδηση στο Σκοπό μας.
Με απλά λόγια, είναι το Εγχειρίδιο της Αγάπης του Νοήμονος Ανθρώπου.

Νικηταΐδης Γεώργιος

 

Πολλοί ψυχολόγοι που το διάβασαν το προτείνουν στους θεραπευόμενους τους και τους αγαπημένους τους, γιατί όπως εξηγούν, είναι απλά γραμμένο, κατανοητό με απλούς όρους και έννοιες και φέρνει το καθένα σε επαφή με τον εαυτό του χωρίς να τρομάζει. Συνδυάζει το υλικό με το πνευματικό με απλότητα και σαφήνεια αλλά και μέσα από τις ποιότητες της αγάπης και της αποδοχής. Αποτελεί ένα σύμμαχο στην διαδικασία της αφύπνισης και αναγνώρισης του ίδιου του εαυτού. Είναι εκείνος ο πιστός σύντροφος που έρχεται να σου πει ότι όλα είναι καλά και ευλογημένα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να φοβάσαι για τίποτα. Όλα συμβαίνουν όπως χρειάζεται και διευρύνει το νου και την συνείδηση σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς και άλλες οπτικές των γεγονότων της καθημερινότητας σου.

Στοχεύει να ανοίξει την καρδιά και το νου σου έτσι ώστε να αναγνωρίσεις το μεγαλείο της ύπαρξης σου και να μπορέσεις σιγά σιγά να χαρτογραφήσεις το ταξίδι σου εδώ στη Γη. Το βιβλίο έχει πολλά επίπεδα ανάγνωσης και κατανόησης. Ο καθένας που το διαβάζει θα καταλάβει αυτό χρειάζεται στη διαδικασία εξέλιξης που βρίσκεται. Ο καθένας θα πάρει αυτό που χρειάζεται και θα νιώσει αγαπημένος και ευλογημένος, ακριβώς στην φάση που βρίσκεται. Και έτσι σιγά σιγά συμβαίνει η μεταμόρφωση.

Ευχαριστώ όλους όσους το αγκάλιασαν και μετέφεραν τα σχόλια τους που επιβεβαιώνουν το σκοπό και την αποστολή του.

Με απέραντη ευγνωμοσύνη, Χρύσα

Online 519 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456

Σας προτείνουμε

aristotelous_english.jpg