Αναζήτηση βιβλίων

Θεραπεύοντας σώμα, ψυχή και πνεύμα

 
Εισαγωγή στην ανθρωποσοφική ιατρική

therapevontas-soma-psixi-kai-pnevma

Συγγραφέας: Dr Michael Evans & Iain Rodger

Μετάφραση: Λούλη Τσαμαντάνη, Αν. Γαρδέλη

Επιστημονική Επιμέλεια: Γ. Παπαδόπουλος

Σειρά: Φιλοσοφία

Είδος: Προσωπική ανάπτυξη

Σελίδες: 200
Διάσταση: 14 × 21
Έτος έκδοσης: 2011

ISBN  978-960-9607-04-9

Τιμή: 18

flipping-sign.finalfinal

 

Η ανθρωποσοφική ιατρική προσθέτει μια ευρύτερη διάσταση στη σύγχρονη ιατρική πρακτική, η οποία τείνει να αυτοπεριορίζεται επειδή θεωρεί τη νόσο ως σύνολο φυσικών συμπτωμάτων.
Η συμβατική αντιμετώπιση βασίζεται είτε στη χρήση ισχυρών φαρμάκων προσπαθώνας να ανακουφίσει αυτά τα συμπτώματα, είτε στη χειρουργική με σκοπό την απομάκρυνση των παθολογικών ιστών. Όμως για να επέλθει πλήρης ίαση είναι απαραίτητο να κατανοηθεί, τι είναι αυτό που δίνει ζωή στη φυσική ύλη και την πληροί με σκέψεις και συναισθήματα.
Οι ανθρωπόσοφοι γιατροί αποκτούν αυτή τη διευρυμένη θεώρηση της ανθρώπινης κατάστασης με πρόσθετη εκπαίδευση. Η θεώρηση αυτή αποσκοπεί πρωταρχικά στην ενεργοποίηση, στον ασθενή, των φυσιολογικών διεργασιών ίασης.
Καθώς οι ανθρωπόσοφοι γιατροί είναι καταρτισμένοι και στη συμβατική ιατρική, μπορούν να συνδυάζουν την ακρίβεια της σύγχρονης πρακτικής με την ήπια ιαματική ικανότητα των φυσικών φαρμάκων και των καλλιτεχνικών θεραπειών. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουν μια σφαιρική κλινική προσέγγιση σε τομείς, όπου η συμβατική ιατρική δυσκολεύεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ασθενών.

 

Online 300 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456