Αναζήτηση βιβλίων

Κοκονού Κωνσταντίνα

 

 

kokonou

Η Κωνσταντίνα Κοκονού σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατάγεται από τη Χαλκίδα, όπου και διαμένει. Είναι υπεύθυνη δυο φροντιστηρίων στη Χαλκίδα.
Η αγάπη της για την παιδική λογοτεχνία και τα παιδιά την οδήγησε στη συγγραφή του παρόντος βιβλίου που είναι και το πρώτο έργο της που εκδίδεται. Στόχος της είναι να προσεγγίσει και ν’ αγγίξει τα συναισθήματα που βιώνουν τα αδέρφια μέσα στην οικογένεια και μέσω του παραμυθιού να καταλάβουν ότι η αγάπη μεταξύ τους μπορεί να πυροδοτήσει τη φαντασία τους, ανοίγοντας έναν μοναδικό δρόμο επικοινωνίας.
Η λεμονιά που υπάρχει στον κήπο της συγγραφέως και τα αρώματά της έδωσαν την απαραίτητη έμπνευση για να ολοκληρώσει το έργο.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 216 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456