Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Ashtar Sheran

 

 

Τύπος Κηφισιάς, Βιβλιοπαρουσίαση  2.10.2015

Τα δύο βιβλία του Βαγγέλη Παναγούλα "Ashtar Sheran" και "Η Ψυχή" παρουσιάζονται πρώτη φορά στην Κηφισιά. Η ανθρώπινη ζωή σας εντός του υλικού σς σώματος διαρκεί μόνο μερικά χρόνια. Το σώμα συνεχώς μεταβάλλεται και αργά ή γρήγορα πρέπει να αποθάνει. Όμως το ανθρώπινον ον, η εικόνα του πνεύματος, ο παραγματικός σας Εαυτός, το Εγώ-Εαυτός σας, το Πνεύμα-Ψυχή, το αφανές εντός του Είναι σας, είναι αθάνατον. Μέρος αυτού Πνεύαμτος-ψυχής-Εγώ-Εαυτού σας, ως Πνευματική άφθαρτη Ανθρώπινη Μορφή παραμένιει αφανές ακόμη και εντός του παχυλού υλικού σας σώματος. Αυτό είναι μέρος από το περιεχόμενο του πρώτου βιβλίου του Βαγγέλη Παναγούλα, με τον τίτλο "Ashtar Sheran", (εκδ. Οσελότος, 2012). Πρόκειται για ένα μεταφυσικό βιβλίο που ανατρέπει όλα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε. Η ύλη του βιβλίου προέρχεται από 14 ζωντανές επικοινωνίες από τον συμαπντικό δάσκαλο Ashtar Sheran.

Online 305 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456