Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Κατάθεση ψυχής

 

 

katathesi-psyxhs

Χρύσα Μπαλωμένου

Αυτοβιογραφία

Σελίδες: 42
Διάσταση: 14 × 21
Έτος έκδοσης: 2011

ISBN  978-960-9499-41-5

Τιμή: 12 €

 shopping cart ocelotosGR

 

H Κατάθεση Ψυχής, της Χρύσας Μπαλωμένου είναι ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβάσουν όλοι. Η Χρύσα, με μοναδικό και εντελώς αυθόρμητο τρόπο ξεδιπλώνει τα τελευταία, πραγματικά δύσκολα χρόνια της ζωής της, δίχως αυτολύπηση και μεμψιμοιρία Ξεκινά από την αρχή της περιπέτειάς της για να καταλήξει στο σήμερα, που συνεχίζει να παλεύει αλλά τώρα πια από τη πλευρά του νικητή, μια και η επιμονή της αλλά και η πίστη της στο Θεό, της έδωσαν και της δίνουν όλη τη δύναμη που χρειάζεται όχι μόνο για να στέκεται στα πόδια της, αλλά και να μεταδίδει αυτό το απίστευτο κουράγιο της σε όλους όσους βρίσκονται γύρω της.
Η Κατάθεση Ψυχής είναι ένα βιβλίο που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάθε δωμάτιο νοσοκομείου, όπου υπάρχει ο ανθρώπινος πόνος, όχι για να διαβάσουν μέσα στις σελίδες του τη δική τους ιστορία αυτοί οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι, αλλά για να πάρουν θάρρος και να αγωνιστούν, όπως έκανε και η Χρύσα Μπαλωμένου, προκειμένου να κερδίσουν αυτό που αξίζει σε καθέναν από μας, την υγεία αλλά και την υψηλή ποιότητα ζωής.
Η Χρύσα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό της, ως πιστοί συμπαραστάτες στον δύσκολο δρόμο της. Η κατάθεση Ψυχής, είναι τελικά ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος: Κατάθεση ψυχής.

 

Online 228 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456