Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Θεμελιακή επαφή

 

themeliaki-epafi

Συγγραφέας:
Αλέξης Γκοτσόπουλος

Σειρά: Ελληνική λογοτεχνία

Είδος: Μυθιστόρημα

Σελίδες: 454
Διάσταση: 14 × 21
Έτος έκδοσης: 2011

ISBN 978-960-9499-35-4

Εξαντλημένο

 

flipping-sign.finalfinal

 

 

Αθήνα 1994. Λίγο πριν τη ραγδαία εξάπλωση των κινητών, του  διαδικτύου και των οικονομικών μεταναστών. Η Αγγελική, μια ανέμελη λεσβία, επιβιώνει δουλεύοντας ως κούριερ τη μέρα, ενώ τα βράδια της τα περνάει τριγυρίζοντας στα γνώριμά της στέκια. Με εκκίνηση ένα παρ’ ολίγο μοιραίο ατύχημά της, θα ακολουθήσουν μια σειρά από παράξενα γεγονότα, μέσα στην πεζή της καθημερινότητα, που θα αναγκάσουν την προσοχή της να στραφεί στη βαθύτερη και ουσιαστικότερη προσέγγιση του εξωτερικού, αλλά και εσωτερικού της κόσμου. Ένα καινούργιο σύμπαν θα ανοιχτεί μπροστά της, ανελκύοντας τον απόκρυφο και άγνωστο εαυτό της, από το απύθμενο βάθος του. Και τότε θα καταδικαστεί να γνωρίσει την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο ενός άντρα. Όλα τα πιστεύω της θα ανατραπούν. Μαζί τους κι αυτό που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε –συμβατικά και χωρίς πολύ περίσκεψη– πραγματικότητα.  Μια απίστευτη εσωτερική πάλη θα ακολουθήσει μεταξύ της γνώριμης σεξουαλικής της ροπής και της καρδιάς της. Οι ακραίες ψυχολογικές καταστάσεις που θα ζήσει θα την φέρουν στο χείλος της σχιζοφρένειας. Ωστόσο, πόσο τρελός, μπορεί να είναι αυτός, που ενώ έρχεται σε επαφή με “φωνές’’, μιλάει με το Θεό, το Διάβολο ή εξωγήινους, παράλληλα βελτιώνει τη ζωή του διαρκώς προς το καλύτερο; Την απάντηση θα την δώσει η έκβαση της πάλης. Μιας πάλης που στο τέλος ή νικάς και τα κερδίζεις όλα ή χάνεις και τα χάνεις όλα. Ακόμα και τη ζωή σου.

Online 247 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456