Αναζήτηση βιβλίων

Ashtar Sheran

 

ashtar-sheran

blogger

Παναγούλας Βαγγέλης

Μεταφυσική

Σελίδες: 280

Διάσταση: 14 Χ 21

Έτος έκδοσης: 2011

ISBN 978-960-9499-72-9

Τιμή: 14 €

Γράψτε μία κριτική

shopping ocelotosGR

 

 

Είναι ένα βιβλίο που διαπραγματεύεται μεταφυσικά θέματα και είναι προϊόν 14 ζωντανών πνευματιστικών συνεδριών του Ashtar Sheran, εξουσιοδοτημένος  συμπαντικός δάσκαλος από τον πνευματικό κόσμο, δίδοντας απαντήσεις σε πολλές άλυτες ερωτήσεις της ανθρωπότητας σχετικά με την ανθρώπινη ύπαρξη, με το ποιος είμαι, από πού έρχομαι και πού πηγαίνω. Το μέσον επαφής είναι πάντα ένα διάμεσο το οποίο του παραχωρεί το υλικό του σώμα, ώστε να μπορεί να εκφράζεται απευθείας ο ίδιος και όχι ένα είδος οραματισμού, όχι κάτι το αόριστον. Κατά τον ίδιο τρόπο τα σκίτσα που εμπεριέχονται στο βιβλίο είναι δημιουργήματα με αυτόματη γραφή. Ο κάθε αναγνώστης ας μελετήσει αυτές τις διδασκαλίες και ας κρίνει κατά συνείδηση.

 


 

Online 297 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456