Αναζήτηση βιβλίων

Πλαστικη χειρουργική

Συμπεριλαμβάνοντας όλες τις σημαντικές παραμέτρους της διαδικασίας μιας αισθητικής επέμβασης, τη βιωματική εμπειρία ατόμων και τις πιο πρόσφατες έρευνες, το βιβλίο είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο σε όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, αλλά και στους εξασκούντες το επάγγελμα του πλαστικού χειρουργού. Προσφέρει στους ενδιαφερόμενους -μέσα από παραδείγματα και τον εμπλουτισμό του με αποσπάσματα τόσο υποβληθέντων σε αισθητικές επεμβάσεις όσο και πλαστικών χειρουργών- πολύπλευρη ενημέρωση και «δείχνει» τους τρόπους για να διαχειριστούν αποτελεσματικά την απόφασή τους και να κάνουν επιτυχημένη την αισθητική τους επέμβαση. Παράλληλα, περνά –με απλό και ευχάριστο ύφος- σημαντικά μηνύματα στον αναγνώστη, όπως, μεταξύ άλλων, την απόρριψη της παθολογικοποίησης των σωμάτων -οι υποψήφιοι σε αισθητική επέμβαση δεν είναι ασθενείς- την αντίσταση στην ομοιογενοποίηση -ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός- την άρνηση της παθητικότητας –τόσο στη σχέση του υποψήφιου με τον πλαστικό χειρουργό του όσο και σαν στάση ζωής. Τα συναισθήματα, οι σκέψεις και ο λόγος των υποψήφιων και υποβληθέντων σε αισθητικές επεμβάσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιβλίο και αναδεικνύεται με εξαιρετικό τρόπο η καταλυτική σημασία τους στην προεγχειρητική περίοδο, την ανάρρωση, τη μετεγχειρητική πορεία, καθώς και για την επίτευξη ενός επιτυχημένου αισθητικού αποτελέσματος. Στις σελίδες του καθίσταται σαφές ότι η πλήρης κατανόηση των υποψήφιων/υποβληθέντων μπορεί να υπάρξει μόνο όταν κατανοηθεί και η ενσώματη εμπειρία τους, ο τρόπος με τον οποίο βιώνουν το σώμα τους και την εμπειρία της αισθητικής τους επέμβασης. Χάρη στο πλούσιο υλικό που συγκεντρώνει, στον πρακτικό του χαρακτήρα και στην παρουσίαση ουσιαστικών ζητημάτων με έναν σαφή, ευανάγνωστο, κατανοητό και πρωτότυπο τρόπο, το βιβλίο αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Η κοινή φιλοσοφία της συγγραφέα και του καταξιωμένου πλαστικού χειρουργού που προλογίζει το βιβλίο εμπνέει αισιοδοξία και ανοίγει προοπτικές για εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασία μεταξύ της επιστήμης της πλαστικής χειρουργικής και των κοινωνικών επιστημών.

Αλεξιάς Γιώργος

Αναπληρωτής Καθηγητής

Τμήμα Ψυχολογίας

Πάντειο Πανεπιστήμιο

Online 204 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456