Αναζήτηση βιβλίων

Συγκέντρωση ύλης για το 4ο Τεύχος του Μύρτιλου

Η συγκέντρωση της ύλης για το 4ο τεύχος έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 € ανά σελίδα. Οι συγγραφείς θα λαμβάνουν 12 αντίτυπα για κάθε σελίδα συμμετοχής. Όσοι συμμετέχουν με περισσότερες από δύο σελίδες θα έχουν έκπτωση 15%.


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ   Kόστος διαφημιστικής καταχώρησης βιβλίου: ολοσέλιδη 80 €, μισή σελίδα 40 €. (Όλες οι διαφημιστικές καταχωρήσεις θα τοποθετηθούν στις τελευταίες σελίδες του περιοδικού).

Για άλλες καταχωρήσεις (αφτιά, οπισθόφυλλο, εσωτερικές σελίδες οπισθοφύλλου) επικοινωνήστε τηλεφωνικώς.
Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και στα τηλέφωνα του Οσελότου: 2106431108 και 2106431137.

Online 332 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456