Αναζήτηση βιβλίων

Κομίνης Αντώνης

 

kominisΟ Αντώνης Κομίνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, όπου μεγάλωσε και πήρε τα εγκύκλια μαθήματα και στη συνέχεια σπούδασε ηλεκτρονικός. Μέχρι σήμερα ζει στην πρωτεύουσα κι εργάζεται σαν τεχνικός στις τηλεπικοινωνίες. Το 2003 έκανε την εμφάνισή του στη λογοτεχνία, εκδίδοντας την πρώτη ποιητική του συλλογή, με τίτλο: «Λόγια ανείπωτα», το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει μελοποιηθεί απ’ τον συνθέτη Σωτήρη Νικολαράκο. Το 2005 εξέδωσε τη δεύτερη «Ματιές και ψίθυροι», «Σφαλιστό παράθυρο» το 2008 και το ελεγειακό «Μελιχρόν» το 2009, όλες σε συνεργασία  με  τις εκδόσεις Πιτσιλός. Παράλληλα ξεκίνησε να δημοσιεύει κυρίως χρονογραφήματα αλλά και άρθρα, σε έντυπα της πρωτεύουσας και της περιφέρειας, ενώ κατά καιρούς αρκετές ποιητικές του συνθέσεις φιλοξενήθηκαν σε παρόμοια φύλλα, καθώς και ανθολογίες.  Η ποίηση αλλά και η αρθρογραφία του έχει βραβευθεί από πολλούς Πνευματικούς φορείς σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και το 2006 απέσπασε έπαινο από τον ΚΓ΄ Λογοτεχνικό διαγωνισμό του «Παρνασσού». Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Τα πεζογραφήματά του και διάφορα μεταφράσματα σε Ιταλούς δημιουργούς παραμένουν ακόμη ατύπωτα. Από το 2009 είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Η ποιητική του συλλογή "Ιντιφάντα" εκδόθηκε από τις εκδόσεις Οσελότος το 2010 ενώ το 2012 από τις ίδιες εκδόσεις εκδόθηκε η δεύτερη ποιητική του συλλογή με τίτλο "Πορτραίτα".

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 559 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456