Άρθρα

Έκδοση παραμυθιών

paramythia 2022 web

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η συγκέντρωση ύλης για τον τέταρτο τόμο με τίτλο «Τα παραμύθια του Οσελότου, Τόμος IV». Στους τρεις πρώτους τόμους συμμετείχαν με τις ιστορίες τους 58 συγγραφείς και με τα έργα τους, 10 εικονογράφοι. Τα παραμύθια του Οσελότου Ι κυκλοφόρησαν το 2012, Τα παραμύθια του Οσελότου ΙΙ το 2013 και Τα παραμύθια του Οσελότου ΙΙΙ το 2015. Και οι τρεις τόμοι είχαν εξαιρετική επιτυχία. Είμαστε βέβαιοι πως και ο τόμος του 2022 θα αγαπηθεί πολύ από τους μικρούς μας φίλους.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

 

Στον Οσελότο είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδικά μας παραμύθια. Γνωρίζουμε καλά πως η έκδοση ενός παραμυθιού, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Απαιτεί στενή συνεργασία με τον συγγραφέα, ώστε το βιβλίο που θα εκδοθεί να ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες του. Οι συνεργάτες μας, επιμελητές, εικονογράφοι, γραφίστες, τυπογράφοι και βιβλιοδέτες, είναι εξαιρετικά έμπειροι και αυτό φαίνεται στις εκατοντάδες παιδικών βιβλίων που έχουν εκδοθεί στον Οσελότο. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι σε κάθε βιβλίο δίνουμε όλη μας την αγάπη και μ’ αυτό το καλό κατευόδιο το αφήνουμε ταξιδέψει στα χέρια των παιδιών. ΕΔΩ.

Για αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την έκδοση παιδικών βιβλίων επισκεφθείτε το νέο μας site www.ocelotos.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς  2106431108