Άρθρα

Μοιραστείτε τις συνταγές σας

cookingl

  • Αν έχετε ταλέντο στη μαγειρική, θα πρέπει ίσως να σκεφτείτε την ιδέα της έκδοσης ενός βιβλίου με τις συνταγές σας. Έτσι, θα μοιραστείτε τις γνώσεις σας με την οικογένεια, τους φίλους  και τους συναδέλφους  σας, αλλά και με όλον τον κόσμο, αν θελήσετε να κυκλοφορήσει και στο εμπόριο.

Χάνονται οι συνταγές της οικογένειας, της γιαγιάς, της μητέρας ή ακόμα και παλαιότερων γενιών, μέσα στο πέρασμα του χρόνου; Διαφυλάξτε τις οικογενειακές παραδοσιακές συνταγές, με ένα βιβλίο που θα εκδώσετε σήμερα και που θα γίνει οικογενειακό κειμήλιο για τις επόμενες γενιές.

Θέλετε να διασώσετε τη παραδοσιακή Μεσογειακή διατροφή; Μπορείτε να συγκεντρώσετε τις τοπικές, παραδοσιακές συνταγές και να τις εκδώσετε, είτε ως ιδιώτης είτε ως τοπικός πολιτιστικός σύλλογος, συνεισφέροντας έτσι στην τοπική παράδοση αλλά και στα οικονομικά του συλλόγου σας.

Αν είστε επαγγελματίας σεφ, μπορείτε να εκδώσετε τις συνταγές σας  σε μία πολυτελή έκδοση που θα επισφραγίσει τη δουλειά σας και θα την κάνει γνωστή τόσο σε άλλους επαγγελματίες, όσο και στο ευρύ κοινό.

Μπορείτε να εκδώσετε το δικό σας βιβλίο μαγειρικής  σε διάφορες μορφές, ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα σε απλή ή  πολυτελή έκδοση  ή να το εκδώσετε ως e-book.

forma kostologisis