Αναζήτηση βιβλίων

Quo Vadis Hommo Sapiens?

 

quovandis-homo-sapiens

Χρήστος Τσαγκαρίδης

Αποφθέγματα

Σελίδες: 196
Διάσταση: 12 × 17
Έτος έκδοσης: 2010

ISBN 978-960-9499-05-7

Τιμή: 12 €

Γράψτε μία κριτική

 

shopping cart ocelotosGR


 

Ο άνθρωπος αυτοπροσδιορίσθηκε κάποτε ως «η κορωνίς της Δημιουργίας». Στις μέρες μας τείνει να παγιωθεί μια άλλη άποψη· ότι ο πλανήτης Γη βρίσκεται υπό κατοχήν. Ότι στενάζει κάτω από την καταπίεση ενός ανελέητου δυνάστη, που συμπεριφέρεται ως εισβολέας ολετήρ με ρητορική Μεσσία. Όπως κι αν έχει το πράγμα, πάντα υπάρχει χώρος για κριτική, (ή αυτοκριτική αν προτιμάτε), για χιούμορ, για μια άλλη άποψη, για μια νέα αίρεση. Μέσα σ’ αυτό το χώρο κινείται το ανά χείρας πόνημα. Δίχως προκαθορισμένη διάθεση. Θα είναι ως εκ τούτου άδικο γι’ αυτά τα κείμενα να χαρακτηρισθούν. Σ’ ένα ολοκληρωτικό Σύμπαν όπου το Φως και το Σκοτάδι εναλλάσσονται αρμονικά, η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία δεν έχουν καμμία θέση.

Online 657 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456